SERVICES

Schilderwerken

Schilderwerk is waar wij in stralen! Schilderwerk is de hoofdactiviteit van fastpain. Wij zorgen voor op maat gemaakte schilderwerken die uniek zijn in hun uitstraling. Wij begeleiden de klant in de verfkeuze van kleur tot type zodat het interieur volledig tot zijn recht komt.
 more

Behang

Soms komt een interieur beter tot zijn recht door het gebruik van behang! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de klant voorzien van een perfecte begeleiding bij het kiezen van het juiste behang en zorgen wij ervoor dat deze naadloos en prachtig de muren zal sieren!
 more

Gyproc

Ook gyprocwerken zijn geen probleem voor fastpaint! Wij plaatsen vakkundig gyproc platen en creëren op die manier nieuwe mooie wanden voor jouw interieur! Met een laagje verf of behang zal niemand merken dat dit geen echte muur is!
 more

Kleine schrijnwerkerij

Hoewel dit niet onze hoofdactiviteit is voeren wij ook op aanvraag kleine schrijnwerkerij werken uit! Indien u een probleem heeft willen wij er graag zijn om dit op te lossen! Gebruik gerust onderstaand formulier indien u nog vragen heeft!
 more

TESTIMONIALS

Wij krijgen van onze klanten nog steeds complementen over hoe mooi onze zaak is! Daar heeft het schilderwerk van Fastpaint natuurlijk heel wat mee te maken!

Bedrijf A, Web Client

CONTACTEER ONS

FASTPAINT
Wij leveren vakmanschap op maat!

Fastpaint is een bedrijf actief in schilder-, behang- en gyprocwerken en levert als extra dienst ook kleine schrijnwerken aan. Fastpaint is voornamelijk actief in België.
Wij leveren onze klanten de beste kwaliteit aan voor een eerlijke prijs.

Fast paint
Grootven 5
3550 Zolder

(T) +32483390240
BE0845130217

+32 (0) 483 390 240
info@fastpaint.be

*
*
*
Je bericht werd verstuurdt! Bedankt om ons te contacteren.
Oeps, er is iets fout gegaan! kijk je even na of alles juist is ingevuld?.